Aripi de rata cu varza este o delcioasa mancare cu carne de rata pe care o puteti pregati cu orice ocazie. Pentru a pregati aripi de rata cu varza aveti nevoie de o varza dulce mare de cam 1,5kg.
Aripi de rata cu varza este o mancare speciala care poate face parte dintr-un meniu festiv.
Cum se prepara friptura de rata pe pat de varza:
Se spala rata si se pune la fiert. Varza se toaca si se taie dupa preferinte. Se pune la fiert separat. Cand varza este fiarta si carnea de rata de asemenea le-am pus intr-un vas de lut, in care, de obicei fierb sarmalele. Deci am pus in vasul de lut un strat mare de varza fiarta (cam 3/4 din toata varza), niste rosii cherry, putin patrunjel proaspat tocat, apoi carnea si apoi restul de varza, iarasi niste rosii cherry frunzele de dafin si putin patrunjel tocat. Am combinat putina zeama de carne cu zeama de varza si am adaugat bulionul, boabele de piper, delikatul si apoi l-am turnat in vas. Am dat totul la cuptor pentru o ora.
Alte retete cu rata recomandate
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii