Se taie varza in fisii foarte subtiri, se spala si se stoarce foarte bine. Se caleste pe jumatate in grasime, adaugind la sfirsit si vinul. Se aureste
Se taie varza in fisii foarte subtiri, se spala si se stoarce foarte bine. Se caleste pe jumatate in grasime, adaugind la sfirsit si vinul. Se aureste ceapa tocata in grasime si se adauga orezul, pasta de rosii si o ceasca cu apa. Se condimenteaza, se unge tava cu untura, se tapeteaza cu putin pesmet, se aseaza un strat de varza, unul de orez (deasupra sa fie tot varza) si se da tava la cuptor pentru 30 de minute.
Se serveste cu smintina si mamaliguta

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii