Varza se opareste cu apa clocotita, se scurge, se taie firisoare si se inabusa in ulei. Dupa ½ ora se adauga cartofii taiati cubulete. Se sareaza. Se
Varza se opareste cu apa clocotita, se scurge, se taie firisoare si se inabusa in ulei. Dupa ½ ora se adauga cartofii taiati cubulete. Se sareaza. Se fierb impreuna inabusit, adaugind putinasupa de zarzavat sau apa. Se rumeneste faina in ulei incins, se stinge cu supa de zarzavat si se adauga la legume. Se lasa sa mai fiarba ¼ ora.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrisePentru azi n-am avut alta inspiratie,asta m-a lovit,asta am prestat....
Ciolan afumat cu fasole verdePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii