Chiftele de varza

Se curata varza se toaca marunt si se pune in cratita. Se toarna lapte fierbinte se pune pe foc, se acopera cu un capac si se fierbe inabusit cam 30-

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • 1 kg. de varza
  • 1/2 pahar de gris
  • 1/2 pahar de lapte
  • 3 oua
  • 1/2 pahar de pesmet
  • 3 linguri grasime

Mod de preparare

Se curata varza se toaca marunt si se pune in cratita. Se toarna lapte fierbinte se pune pe foc, se acopera cu un capac si se fierbe inabusit cam 30-40 minute. Dupa aceea se toarna, treptat, in varza, gris amestecind mereu ca sa nu faca cocolosi si se mai lasa sa fiarba inabusit inca 5-10 minute. Se ia apoi cratita de pe foc, se adauga galbenusuri, sare se freaca bine si se lasa sa se raceasca. Cind compozitia s-a racit se fac chiftele se dau prin albus de ou si prin pesmet si se prajesc pe ambele parti.
Chiftelele se servesc cu sos de smintina

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori