Se inabusa in unt ceapa taiata marunt, se adauga carnea tocata si se lasa pina scade toata zeama. Se da la o parte si se adauga sare, piper, miezul de
Se inabusa in unt ceapa taiata marunt, se adauga carnea tocata si se lasa pina scade toata zeama. Se da la o parte si se adauga sare, piper, miezul de la franzela bine inmuiat in lapte sau apa si varza oparita mai intii, scursa si taiata ca fideluta, si un ou. Se fac crochete, se trec prin faina, ou si pesmet si se prajesc in ulei.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii