Pirjoale de varza

Se fierbe varza in apa cu sare. Apoi, se toaca marunt sau se da prin masina de tocat si se amesteca cu piinea imbibata in lapte, piperul, ouale batute

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 verze
  • 3-4 felii de piine alba rece
  • 1 pahar lapte
  • 4 oua
  • o lingura pesmet
  • 4 linguri grasime
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se fierbe varza in apa cu sare. Apoi, se toaca marunt sau se da prin masina de tocat si se amesteca cu piinea imbibata in lapte, piperul, ouale batute si pesmetul. Se fac pirjoale rotunde sau lunguiete si se prajesc in grasime fierbinte.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori