Sarmalele cu cascaval se prepara la fel ca cele simple. Se mai adauga in plus cascaval, dar si verdeata si condimente.
Se oparesc frunzele de varza, apoi se toaca marunt cotoarele si se pun pe fundul vasului in care se vor fierbe sarmalele. Se amesteca carnea tocata cu morcovii dati pe razatoare, mirodeniile, verdeata, cascavalul ras. Se umplu foile de varza cu compozitia de carne si se asaza in vas. Se asaza rondelele de rosii printre sarmale, crengute de busuioc si cimbru. Se amesteca pasta de tomate cu apa si 100 ml ulei, apoi se toarna amestecul peste sarmale. Se lasa la fiert 20 de minute pe foc mic, apoi se da la cuptor pentru 2 ore.
Se servesc calde.
Alte retete:
Friptura de vita la cuptor
Tocanita de pui
Ardei umpluti cu carne tocata
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii