Sarmale cu cascaval

Sarmalele cu cascaval se prepara la fel ca cele simple. Se mai adauga in plus cascaval, dar si verdeata si condimente.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr carne tocata
  • 250 gr cascaval ras
  • 100 ml ulei
  • 5 rosii
  • frunze de varza acra
  • 1 morcov
  • 2-3 cepe
  • 2-3 oua
  • boia dulce
  • piper alb
  • coriandru
  • verdeata
  • sare

Mod de preparare

Se oparesc frunzele de varza, apoi se toaca marunt cotoarele si se pun pe fundul vasului in care se vor fierbe sarmalele. Se amesteca carnea tocata cu morcovii dati pe razatoare, mirodeniile, verdeata, cascavalul ras. Se umplu foile de varza cu compozitia de carne si se asaza in vas. Se asaza rondelele de rosii printre sarmale, crengute de busuioc si cimbru. Se amesteca pasta de tomate cu apa si 100 ml ulei, apoi se toarna amestecul peste sarmale. Se lasa la fiert 20 de minute pe foc mic, apoi se da la cuptor pentru 2 ore.


Se servesc calde.
Alte retete:
Friptura de vita la cuptor
Tocanita de pui
Ardei umpluti cu carne tocata

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc