Am taiat ceapa si am pus-o la calit. Intre timp am spalat orezul si am pregatit condimentele Am pus condimentele si orezul. Am amestecat bine si am
Am taiat ceapa si am pus-o la calit. Intre timp am spalat orezul si am pregatit condimentele Am pus condimentele si orezul. Am amestecat bine si am pus peste carne. Am amestecat cu carnea apoi am invartit sarmale. In oala am pus cimbru, marar uscat si foi de dafin apoi le-am facut culcusul din varza maruntita.
Am asezat frumos sarmele in oala, le-am acoperit cu putina varza tocata peste care am pus cateva linguri cu pasta de rosii apoi am pus apa fierbinte si am pus la fiert.
Le-am fiert 4 ore la foc mic.
Se servesc cu smantana si ardei iuti murati.
Alte retete recomandate:
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii