Sarmale pentru vegetarieni

Se taie ceapa marunt si se caleste. Se adauga morcovul, telina si cartofii, toate tocate marunt. Se prajesc. Se sting cu apa. Se lasa la fiert 20 mi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 5-6 cepe
  • 1-2 linguri patrunjel tocat
  • 1 telina
  • 1/2 kg orez
  • 1 pahar ulei
  • 3 cartofi
  • 1 pahar suc rosii
  • 100 gr. ciuperci
  • 4 oua
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Se taie ceapa marunt si se caleste. Se

adauga morcovul, telina si cartofii, toate

tocate marunt. Se prajesc. Se sting cu apa. Se lasa la fiert 20 min. Orezul se fierbe separat. Dupa ce s-au fiert legumele se adauga ciupercile si se mai dau intr-un clocot. Legumele si orezul se scurg de apa. Se iau cele 4 oua si se bat. Se amesteca cu legumele si orezul. Compozitia se potriveste de sare si piper. Se pune in foi de varza sau stevie. Sarmalele se asaza in cratita.

Peste ele se pune sucul de rosii, sare (daca mai este nevoie), apa, se introduc la cuptor acoperite.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci