Pentru sufleul de varza cu branza si smantana se taie in patru o varza mijlocie si se pune sa fiarba 10 minute. Se scurge bine de apa si se toaca marunt.
Pentru sufleul de varza cu branza si smantana se taie in patru o varza mijlocie si se pune sa fiarba 10 minute. Se scurge bine de apa si se toaca marunt. Separat se freaca spuma untul, se adauga faina, branza rasa, smantana si galbenusurile. Se amesteca cu varza, se potriveste de sare si de piper. La urma se adauga cele trei albusuri batute spuma. Se unge cu unt o forma rezistenta la foc, se toarna compozitia, deasupra se presara pesmet si se pun cateva bucatele de unt. Se da la cuptor la foc potrivit, tinandu-se pana creste si se rumeneste frumos deasupra.
Sufleul de varza se serveste cald.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii