Pentru ca sa faceti taiatei cu varza calita se curata si se toaca varza, se presara sare si se lasa pe planseta 15 minute, dupa care se stoarce de zeama.
Pentru ca sa faceti taiatei cu varza calita se curata si se toaca varza, se presara sare si se lasa pe planseta 15 minute, dupa care se stoarce de zeama. Se pune varza cu untdelemnul intr-o cratita, se acopera si se lasa sa fiarba incet, in zeama pe care o lasa varza. Taiteii se fierb in apa cu sare, se clatesc cu apa rece, se amesteca cu varza calita, in care se adauga piper, apoi se mai pune 10 minute la cuptor.
Taieteii cu varza calita se servesc calzi cu piper negru proaspat macinat.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii