Varza se taie fideluta si se caleste in ulei. Intre timp fierbem taitei in forma de patratele, apoi luand jos capacul, le amestecam incet, incalzindu
Varza se taie fideluta si se caleste in ulei. Intre timp fierbem taitei in forma de patratele, apoi luand jos capacul, le amestecam incet, incalzindu-le, cu varza calita galbena-aurie.
Tot asa se prepara si taiteii cu gulii. In acest caz dam pe razatoarea de varza guliile fragede si le prajim la fel ca varza alba. Intrucat guliile nu scad in timpul prajirii, la fel ca varza, folosim doar 1 kg de gulii.
In masura in care o gasim nesarata, adaugam sare, mai presaram piper macinat si servim le calde. Alte retete recomandate
Varza murata
Varza murata retete
Supa mazare
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii