Varza a la Brasov

Intr-un vas termorezistent se cladesc randuri alternative de varza acra presarata cu sare, piper, cimbru si marar taiat marunt, apoi un rand de felii

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 750 g varza acra
  • 500 g spata de porc
  • O legatura de marar
  • 100 ml ketchup
  • Sare
  • Piper
  • Cimbru
  • 300 ml smantana
  • Putin ulei

Mod de preparare

Intr-un vas termorezistent se cladesc randuri alternative de varza acra presarata cu sare, piper, cimbru si marar taiat marunt, apoi un rand de felii de carne prajita dinainte in ulei, cu ceapa. Se condimenteaza cu sare, piper si putin kechup. Randurile se continua pana la terminarea materiei prime. Kechup-ul ramas se amesteca cu smantana si se toarna deasupra. Se pune la cuptorul dinainte incalzit pentru 2 ore.
Alte retete mancare recomandate

Zacusca de vinete

Zacusca fasole

Zacusca peste

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc