Intr-un vas termorezistent se cladesc randuri alternative de varza acra presarata cu sare, piper, cimbru si marar taiat marunt, apoi un rand de felii
Intr-un vas termorezistent se cladesc randuri alternative de varza acra presarata cu sare, piper, cimbru si marar taiat marunt, apoi un rand de felii de carne prajita dinainte in ulei, cu ceapa. Se condimenteaza cu sare, piper si putin kechup. Randurile se continua pana la terminarea materiei prime. Kechup-ul ramas se amesteca cu smantana si se toarna deasupra. Se pune la cuptorul dinainte incalzit pentru 2 ore.
Alte retete mancare recomandate
Zacusca de vinete
Zacusca fasole
Zacusca peste
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii