Varza se da pe rindea sau se taie fideluta, apoi se fierbe impreuna cu bucati mai mari de carne, sarea, 1 lingurita de chimion si apa cat sa le acoper
Varza se da pe rindea sau se taie fideluta, apoi se fierbe impreuna cu bucati mai mari de carne, sarea, 1 lingurita de chimion si apa cat sa le acopere. Se prajeste slanina taiata felii. Smantana se amesteca cu faina si cu grasimea rezultata din topirea slaninei. Daca carnea s-a fiert, o scoatem afara din varza dar o pastram calda. Amestecul de smantana se adauga la varza si se incing impreuna.
Alte retete culinare recomandate:
Ardei umpluti
Vinete maioneza
Vinete umplute

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii