Varza calita cu carne de porc

Carnea se taie in bucati si se sareaza. Se incinge uleiul si se rumenesc bucatile de carne, adaugandu-se putina apa si Iasandu-se sa se inabuse. Varza

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 g carne de porc
  • o varza acra
  • 4 linguri de ulei
  • 4 linguri de pasta de tomate
  • sare
  • cateva boabe de piper
  • o foaie de dafin
  • smantana

Mod de preparare

Carnea se taie in bucati si se sareaza. Se incinge uleiul si se rumenesc bucatile de carne, adaugandu-se putina apa si Iasandu-se sa se inabuse.

Varza se spala, iar daca este prea sarata se lasa in apa rece, la desarat, dupa care se toaca fideluta. Se stoarce si se adauga peste carne, sa se caleasca. Se adauga

pasta de tomate dizolvata in putina apa, sare, o foaie de dafin si boabele de piper si se lasa la fiert, acoperind vasul cu un capac. Dupa ce s-au fiert, se mai introduc la cuptor pentru un sfert de ora.
Se serveste cu smantana.

Alte retete simple recomandate

Dovlecei umpluti

Tocanita de pui

Ciulama de ciuperci

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc