Carnea se taie in bucati si se sareaza. Se incinge uleiul si se rumenesc bucatile de carne, adaugandu-se putina apa si Iasandu-se sa se inabuse. Varza
Carnea se taie in bucati si se sareaza. Se incinge uleiul si se rumenesc bucatile de carne, adaugandu-se putina apa si Iasandu-se sa se inabuse.
Varza se spala, iar daca este prea sarata se lasa in apa rece, la desarat, dupa care se toaca fideluta. Se stoarce si se adauga peste carne, sa se caleasca. Se adauga
pasta de tomate dizolvata in putina apa, sare, o foaie de dafin si boabele de piper si se lasa la fiert, acoperind vasul cu un capac. Dupa ce s-au fiert, se mai introduc la cuptor pentru un sfert de ora.
Se serveste cu smantana.
Alte retete simple recomandate
Dovlecei umpluti
Tocanita de pui
Ciulama de ciuperci
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii