Tocana de porc se prepara in mod obisnuit. Varza se taie in cubulete de dimensiunea carnii. Cand carnea s-a fiert, adaugati varza. Adaugati apa, ins
Tocana de porc se prepara in mod obisnuit. Varza se taie in cubulete de dimensiunea carnii. Cand carnea s-a fiert, adaugati varza. Adaugati apa, insa doar cat sa-l acopere. Adaugati cimbrul si sare dupa gust. Dupa ce s-a fiert si varza, se adauga rantasul din smantana si faina.
Se servseste calda, cu smantana si paine proaspata de casa. Alte retete recomandate:

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii