Varza calita cu costita afumata este o mancare foarte gustoasa si consistenta. Pentru aceasta reteta cu varza aveti nevoie de ardei, costita, ceapa si ulei.
Varza calita cu costita afumata este o mancare foarte gustoasa si consistenta.
Daca tineti post sau nu va place puteti sa renuntati la costita afumata.
Varza o taiati in doua si apoi se toaca marunt. Acelasi lucru il faceti si cu ceapa si ardeiul. Morcovul se da pe razatoare si se calesc in ulei incins (daca folositi costita mai intai o rumeniti pe aceasta in ulei si apoi adaugati legumele). Dupa ce legumele s-au inmuiat se pune varza si se amesteca bine pana mai scade din volum, apoi se adauga un pahar cu apa si se lasa sa fiarba. Spre sfarsit se pune sare si piper dupa gust.
Varza calita cu costita afumata se serveste cu mamaliguta si ardei iute.
Obs: Varza nu se freaca cu sare deoarece se va inmuia foarte tare la fiert.
Deserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseImi plac foarte mult briosele...mi se par atat de dragute. Am pregatit unele cu afine de data aceasta, iar reteta am...
Briose cu afineO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseNectarul de caise este o băutură delicioasă și revigorantă, realizată din caise proaspete și câteva ingrediente...
Nectar de caiseCiorbita simpla de dovlecei este o reteta de ciorba potrivita in zilele de post. Ciorba cu multe legume este usoara,...
Ciorbita simpla de dovleceiFoarte bun a iesit!
Ficatei cu bacon si cartofi la cuptorIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minuteO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasa
Comentarii