Varza calita de post este o mancare satioasa, ideala pentru perioadele de post din an.
Mod de preparare:
Se spala varza, se toaca marunt, se presara sarea de lamaie si sarea de bucatarie, se amesteca bine pana ce se inmoaie. Se pune uleiul la incins, cand s-a incins, se adauga peste varza din oala, care sta la foc mediu. Se lasa varza la fiert. Cand a fiert, adaugati sucul de rosii si ardeiul iute tocat marunt, apoi mai lasati vasul pe foc 30 de minute, dupa care, inainte de final, adaugati verdeata tocata marunt.
Pofta buna!
http://ideidelicioase.blogspot.ro
Varza calita de post se serveste calda, cu mamaliga.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii