Varza calita de post este o mancare satioasa, ideala pentru perioadele de post din an.
Mod de preparare:
Se spala varza, se toaca marunt, se presara sarea de lamaie si sarea de bucatarie, se amesteca bine pana ce se inmoaie. Se pune uleiul la incins, cand s-a incins, se adauga peste varza din oala, care sta la foc mediu. Se lasa varza la fiert. Cand a fiert, adaugati sucul de rosii si ardeiul iute tocat marunt, apoi mai lasati vasul pe foc 30 de minute, dupa care, inainte de final, adaugati verdeata tocata marunt.
Pofta buna!
http://ideidelicioase.blogspot.ro
Varza calita de post se serveste calda, cu mamaliga.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii