Varza calita de post este o mancare satioasa, ideala pentru perioadele de post din an.
Mod de preparare:
Se spala varza, se toaca marunt, se presara sarea de lamaie si sarea de bucatarie, se amesteca bine pana ce se inmoaie. Se pune uleiul la incins, cand s-a incins, se adauga peste varza din oala, care sta la foc mediu. Se lasa varza la fiert. Cand a fiert, adaugati sucul de rosii si ardeiul iute tocat marunt, apoi mai lasati vasul pe foc 30 de minute, dupa care, inainte de final, adaugati verdeata tocata marunt.
Pofta buna!
http://ideidelicioase.blogspot.ro
Varza calita de post se serveste calda, cu mamaliga.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii