Pentru varza creata pane varza creata se curata de cotoare si frunze depreciate, se spala, se fierbe in apa clocotita cu sare de lamaie si sare.
Pentru varza creata pane varza creata se curata de cotoare si frunze depreciate, se spala, se fierbe in apa clocotita cu sare de lamaie si sare. Ouale se spala sub jet de apa rece. Pesmetul si faina se cern. Lamaia se spala si se taie rondele. Orezul se alege de impuritati si se spala. Varza fiarta se scurge, se raceste, se stoarce, se desfac frunzele, se sareaza, se pipereaza, apoi se ruleaza cate 3-4 foi. Rulourile se taie bucati si se trec prin faina, ou batut si pesmet. Se prajesc in ulei. Orezul se inabusa in 50 ml ulei sau untura, se adauga supa, sarea si piperul si se fierbe la cuptor intr-un vas acoperit.
Varza creata pane se serveste calda, cu garnitura de orez si felii de lamaie.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii