Se curata legumele si se toaca marunt, ceapa se pune in ceva ulei la rumenit, dupa care adaugam costita. Cand aceasta este rumenita stingem cu putin
Se curata legumele si se toaca marunt, ceapa se pune in ceva ulei la rumenit, dupa care adaugam costita.
Cand aceasta este rumenita stingem cu putin vin alb.
Dupa ce vinul s-a evaporat, adugam restul legumelor tocate si ramurica de leustean.
Amestecam si mai lasam putinl pe foc, apoi adugam varza tocata si condimentam.
Adaugam si cana mare de apa calduta, invartim, iar apoi acoperim cu capac si dam focul mai incet.
Din cand in cand se mai amesteca.
Se serveste cu smantana si cu ardei iute murat.
Alte retete cu varza gasiti aici:
Varza la cuptor,
Varza calita cu sunculita afumata,
Costita cu varza murata

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii