Pentru varza cu orez varza se curata de cotoare si foi depreciate, se spala si se taie felii. Orezul se curata de impuritati si se spala bine. Ceapa se curata, se spala.
Pentru varza cu orez varza se curata de cotoare si foi depreciate, se spala si se taie felii. Orezul se curata de impuritati si se spala bine. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Varza se inabusa in 100 ml ulei si 100 ml apa, se adauga piper si se fierbe. Ceapa se inabusa in 50 ml ulei si 50 ml apa, se adauga orez, pasta de tomate, jumatatea de cub MAGGI, 300 ml apa fiarta si varza. Se amesteca pentru uniformizare si se fierbe 20 de minute.
Varza cu orez se serveste rece.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryDaca va spun ca sunt minunate aceste briose, ma credeti? Poate este greu sa va dati seama din poze ca este asa cum zic eu,...
Desert briose cu coacaze, ciocolata si bezeaPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii