Pentru varza cu orez varza se curata de cotoare si foi depreciate, se spala si se taie felii. Orezul se curata de impuritati si se spala bine. Ceapa se curata, se spala.
Pentru varza cu orez varza se curata de cotoare si foi depreciate, se spala si se taie felii. Orezul se curata de impuritati si se spala bine. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Varza se inabusa in 100 ml ulei si 100 ml apa, se adauga piper si se fierbe. Ceapa se inabusa in 50 ml ulei si 50 ml apa, se adauga orez, pasta de tomate, jumatatea de cub MAGGI, 300 ml apa fiarta si varza. Se amesteca pentru uniformizare si se fierbe 20 de minute.
Varza cu orez se serveste rece.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii