Se pune la fiert varza si coastele, adugand apa si pasta de tomate. Intre timp, din carnea tocata, orezul fiert si ou se formeaza galuste (se condimen
Se pune la fiert varza si coastele, adugand apa si pasta de tomate. Intre timp, din carnea tocata, orezul fiert si ou se formeaza galuste (se condimenteaza dupa gust) si se adauga la varza. Se prepara putin rantas si se lasa la fiert. Dintr-un aluat traditional se formeaza pogacele si se adauga in varza fiarta. Se acopera cu cateva frunze de varza si se fierbe pana cand pogacelele devin moi.
Alte retete bucatarie recomandate
Tocanita de pui
Dovlecei umpluti
Ciulama de ciuperci
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii