Verzele se curata de frunzulitele ofilite. Se spala, apoi se pun in apa sarata in clocot. De cand incepe din nou apa sa fiarba, se mai fierb inca 3 mi
Verzele se curata de frunzulitele ofilite. Se spala, apoi se pun in apa sarata in clocot. De cand incepe din nou apa sa fiarba, se mai fierb inca 3 minute, apoi se strecoara si se pun pe hartie absorbanta, pentru a se usca mai repede. Pentru besamel, oul se bate spuma cu laptele, se adauga faina si uleiul si se bat in continuare cu mixerul. Se sareaza, se adauga piperul si ceapa data prin razatoare sau taiata foarte fin. La sfarsit, se adauga si cascavalul ras. Verzele se dau intai prin faina, apoi prin amestecul besamel si imediat se pun in tigaia cu ulei fierbinte, prajindu-se pana se rumenesc. Se pun intr-o strecuratoare, sau pe hartie absorbanta. Se servesc cu garnitura, sos sau cu salata.
Alte retete recomandate
Ardei umpluti
Ciuperci umplute
Tocanita de pui
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii