Varza dulce se taie subtire, se freaca cu sare si se lasa 10-15 minute, se strecoara si se pune la calit cu ulei sau untura, impreuna cu ceapa. Cind v
Varza dulce se taie subtire, se freaca cu sare si se lasa 10-15 minute, se strecoara si se pune la calit cu ulei sau untura, impreuna cu ceapa. Cind varza s-a muiat si ceapa a capatat o culoare frumoasa, aurie, se adauga boiaua dulce de ardei si se amesteca bine circa 3-4 minute. Se pun rosiile curatate de pielita si tocate marunt, carnea care a fost prajita inainte, se potriveste la gust si se lasa sa dea cateva clocote, dupa care se pune la cuptor fara capac. Se lasa in cuptor aproximativ o jumatate de ora la foc potrivit, se adauga mararul, si dupa ce este gata, se stinge focul si se mai lasa in cuptor pana se raceste.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii