Pentru varza dulce calita se infierbanta untura sau ulei intr-o cratita. Se taie varza ca fideaua, se pune in cratita si se tine pe foc potrivit sa se rumeneasca incet o ora.
Pentru varza dulce calita se infierbanta untura sau ulei intr-o cratita. Se taie varza ca fideaua, se pune in cratita si se tine pe foc potrivit sa se rumeneasca incet o ora. Din cand in cand se amesteca cu lingura, ca sa nu se prinda pe fund si se toarna cate o lingura de apa, daca este necesar. Se potriveste de sare si se adauga cateva boabe de piper. Se poate acri (dupa gust) cu putin bors sau cu sare de lamaie dizolvata in apa.
Varza dulce calita se serveste calda.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii