Ceapa taiata felii se inabusa in ulei, se adauga orezul si ½ pahar de apa si se lasa sa infloreasca pe jumatate, se adauga felii de rosii, verdeata,
Ceapa taiata felii se inabusa in ulei, se adauga orezul si ½ pahar de apa si se lasa sa infloreasca pe jumatate, se adauga felii de rosii, verdeata, sare si se asaza apoi in cratita, un rind de varza oparita si taiata marunt, un rind din orezul fiert pe jumatate, felii de rosii, se toarna restul de ulei deasupra si se da la cuptor. Se lasa pina scade zeama de la rosii si se serveste rece. Boabele de piper, puse in saculet, se asaza peste primul strat de varza de la fund.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii