Se taie ceapa pestisori, se inabuse intr-o jumatate pahar ulei, se adauga orezul si se fierbe pe jumatate. Se amesteca apoi cu felii de rosii si verde
Se taie ceapa pestisori, se inabuse intr-o jumatate pahar ulei, se adauga orezul si se fierbe pe jumatate. Se amesteca apoi cu felii de rosii si verdeata si piper pisat. In vasul respectiv se pune un rand de varza oparita, taiata firisoare, si un rand de orez. Deasupra se termina cu varza, se pun foile de dafin si restul de rosii si ulei. Se da la cuptor sa scada.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii