Cepele se taie in doua si apoi marunt, apoi se caleste impreuna cu slanina pana devine sticloasa. Se aduga varza murata clatita si stoarsa, saram puti
Cepele se taie in doua si apoi marunt, apoi se caleste impreuna cu slanina pana devine sticloasa. Se aduga varza murata clatita si stoarsa, saram putin si se fierb impreuna apro. 45 de minute.
Intr-un alt vas se prajesc pe rand carnurile rosii, in ordinea vitezei de prajire, asezonam cu condimente, ciupercile inmuiate si feliate, apoi varza razuita si carnea afumata. Saram cu grija deoarece si carnea afumata este sarata. Le fierbem aprox.15 minute dupa care adaugam prunele uscate, slanina taiata cubulete si ciupercile Champignon.Mai fierbem 25 de minute. Apoi adaugam varza murata, vinul rosu si mai fierbem aprox.90 de minute. Asezonam cu miere si pasta de rosii. Daca este necesar mai fierbem
Alte retete recomandate:
Tocanita de pui
Vinete umplute
Vinete coapte
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautO reteta extrem de simpla si savuroasa...iubesc pastele la nebunie, dar nu le maninc asa de des pe cit as dorii. Pe astea...
Paste quatro formaggiPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii