Curatam si spalam 1 kg de varza rosie, o taiem in doua, ii indepartam coceanul si o tocam in feliute de marimea chibritului. Tocam marunt o ceapa ros
Curatam si spalam 1 kg de varza rosie, o taiem in doua, ii indepartam coceanul si o tocam in feliute de marimea chibritului.
Tocam marunt o ceapa rosie mijlocie si o prajim in 0,4 dl ulei adaugand 2 linguri rase de zahar brun pana zaharul devine auriu.
Acum adaugam varza taiata fideluta si calim cateva minute apoi turnam peste ea 2 dl de apa. Apoi presaram 1 lingurita de sare, apoi fierbem , sub capac, amestecand des aprox. 1 ora , pana se inmoaie . Din cand in cand turnam putina apa sa nu se arda si folosim foc foarte mic. In final, adaugam 1 dl otet de mere, si amestecand, fierbem foarte bine , pana toata zeama se evapora. Tinem la frigider.
Servim calda cu chiftelute de soia cu ciuperci, cu felii incalzite de soia, cu soia prajita sau cu felii de friptura de soia.
Va recomandam si alte retete culinare cu varza:
Supa de varza
Varza murata
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaCe faci cand ai niste zmeura delicioasa din gradina? Pregatesti o prajitura, iar familia o devoreaza ca si cum nu ar mai fi...
Desert prajitura cu zmeura, ciocolata si crema de vanilieDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii