Usor de facut si fooarte buna!
Am pus varza in apa rece si am lasat-o 3 ore la desarat.
Am portionat coasta si am fiert-o pe jumatate.
Am pus intr-un tuci o lingura de untura si cand s-a incins am adaugat varza tocata marunt.
Am calit-o 10 minute si am adaugat coastele fierte si doua polonice din zeama in care au fiert acestea.
Am pus foaia de dafin, cimbru si piper si am dat tuciul la cuptor la foc mediu pentru aproximativ 45 de minute.
Cand varza si coastele au fiert, am adaugat pasta de ardei, am potrivit gustul de sare si am mai lasat 10 minute la cuptor.
Pofta buna!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii