Usor de facut si fooarte buna!
Am pus varza in apa rece si am lasat-o 3 ore la desarat.
Am portionat coasta si am fiert-o pe jumatate.
Am pus intr-un tuci o lingura de untura si cand s-a incins am adaugat varza tocata marunt.
Am calit-o 10 minute si am adaugat coastele fierte si doua polonice din zeama in care au fiert acestea.
Am pus foaia de dafin, cimbru si piper si am dat tuciul la cuptor la foc mediu pentru aproximativ 45 de minute.
Cand varza si coastele au fiert, am adaugat pasta de ardei, am potrivit gustul de sare si am mai lasat 10 minute la cuptor.
Pofta buna!
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii