Pentru varza murata slovaca cu ciuperci si carnati desarati varza, tocati-o si puneti-o la fiert in apa in care ati clocotit 20 de minute un ciolan afumat.
Pentru varza murata slovaca cu ciuperci si carnati desarati varza, tocati-o si puneti-o la fiert in apa in care ati clocotit 20 de minute un ciolan afumat. Intre timp, fierbeti foarte bine si ciupercile, pe care la adaugati peste varza si le lasati sa mai clocoteasca impreuna la foc potrivit. Taiati carnatii in felii rotunde si puneti-i in acelasi vas cu ciupercile si varza. Infierbintati 2 linguri de untura, puneti pentru 3 minute boiaua dulce, pe care o turnati in vasul cu preparatul respectiv. Lasati apoi sa fiarba la foc mic pana cand lichidul aproape s-a evaporat. Drept garnitura, la masa, se servesc alaturi galuste din gris, pregatite ca pentru supa. In loc de ciuperci se pot pune in varza prune afumate sau se poate combina cu carne afumata de porc.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii