Pentru varza simpla cu taitei varza se curata de cotoare si de frunze depreciate si se spala. Ouale se spala sub jet de apa rece. Faina se cerne.
Pentru varza simpla cu taitei varza se curata de cotoare si de frunze depreciate si se spala. Ouale se spala sub jet de apa rece. Faina se cerne. Din faina, oua, sare si cca 50 ml apa se framanta o coca de taitei, care se lasa in repaus cca 10 minute. Se intind foi, se lasa sa se zvante, se fac sul si se taie felii subtiri. Se introduc in apa clocotita cu sare, se fierb, se adauga apa rece, se racesc 15 minute, se trec prin jet de apa rece si se scurg. Varza se inabusa in ulei, se adauga sare, piper si taitei fierti. Se amesteca pentru uniformizare si se introduc la cuptor cca 10 minute.
Varza simpla cu taitei se serveste calda.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii