Pentru varza simpla cu taitei varza se curata de cotoare si de frunze depreciate si se spala. Ouale se spala sub jet de apa rece. Faina se cerne.
Pentru varza simpla cu taitei varza se curata de cotoare si de frunze depreciate si se spala. Ouale se spala sub jet de apa rece. Faina se cerne. Din faina, oua, sare si cca 50 ml apa se framanta o coca de taitei, care se lasa in repaus cca 10 minute. Se intind foi, se lasa sa se zvante, se fac sul si se taie felii subtiri. Se introduc in apa clocotita cu sare, se fierb, se adauga apa rece, se racesc 15 minute, se trec prin jet de apa rece si se scurg. Varza se inabusa in ulei, se adauga sare, piper si taitei fierti. Se amesteca pentru uniformizare si se introduc la cuptor cca 10 minute.
Varza simpla cu taitei se serveste calda.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii