Pentru varza simpla cu taitei varza se curata de cotoare si de frunze depreciate si se spala. Ouale se spala sub jet de apa rece. Faina se cerne.
Pentru varza simpla cu taitei varza se curata de cotoare si de frunze depreciate si se spala. Ouale se spala sub jet de apa rece. Faina se cerne. Din faina, oua, sare si cca 50 ml apa se framanta o coca de taitei, care se lasa in repaus cca 10 minute. Se intind foi, se lasa sa se zvante, se fac sul si se taie felii subtiri. Se introduc in apa clocotita cu sare, se fierb, se adauga apa rece, se racesc 15 minute, se trec prin jet de apa rece si se scurg. Varza se inabusa in ulei, se adauga sare, piper si taitei fierti. Se amesteca pentru uniformizare si se introduc la cuptor cca 10 minute.
Varza simpla cu taitei se serveste calda.
Perfecte printre aperitivele unei mese festive aceste brioșe aperitiv cu legume și șuncă presată, gustoase și aspectuoase!
Briose aperitiv cu legume si sunca presata• spalati frunzele de vita si puneti-le intr-un bol cu apa fierbinte si sare, pentru 5 minute• daca folositi
Sarmalute in foi de vitaSe curata lamaia de coaja, apoi se taie marunt si se piseaza cu zaharul. Se introduce apoi in vasul cu ceai fierbinte, se...
Punch de lamaieUn blat din biscuiti, un blat pufos si aroma delicata, toate intr-o prajitura foarte simplu de preparat!
Prajitura cu glazura de zmeuraPrunele bine spalate se asaza in borcane de 800 ml. Se masoara cantitarea necesara de lichid de care avem nevoie. 1/3 din...
Compot de prune in otetPateul de nuci este de fapt o pasta de nuci hidratate in care putem pune orice dorim : ceapa verde, usturoi, capere ,...
Pate de nuciIncearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minute
Comentarii