Am facut intai un fel de ghiveci din toate legumele marunt taiate, calit ceapa si ardeii, dupa care am pus restul legumelor peste si am mestecat din
Am facut intai un fel de ghiveci din toate legumele marunt taiate, calit ceapa si ardeii, dupa care am pus restul legumelor peste si am mestecat din cand in cand, apoi cand legumele sunt deja bine calite se pun sarea, piperul, usturoiul maruntit ca pt. mujdei, si se fierbe in continuare pana scade bine de tot, cam in 2.5 ore a fost gata.
Dupa racire, am dat o jumatate din compozitie prin blender, dupa care am amestecat-o cu cealalta jumatate de compozitie, si cu faina de soia si de linte, pana am obtinut o compozitie care sa nu mai curga de pe lingura(cam asta e consistenta)
Daca ati pus mai multa faina se pot modela cu mana ca niste hamburgeri rotunzi, daca e prea moale compozitia o puteti pune pe toata intr-o tava, pe hartie de copt, ca si la o prajitura.
Am pus-o la cuptor cam 20 de minute la 220C dupa care am intors-o cu dosul in sus si am pus-o la cuptor pentru alte 20 de minute.
Nu se taie calda, ca se rupe, insa rece se poate taia foarte bine.
Se pot face burgeri cu mustar, pe paine cu tarate cu o foaie de salata si o felie de rosie. E o mancare de post buna si consistenta.
Alte retete de post recomandate:
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii