Cascavalul pane cu nuca si pireu de cartofi cu morcovi este na dintre cele mai bune mancaruri. Reteta este usor de preparat.
Cascavalul pane cu nuca si pireu de cartofi cu morcovi este na dintre cele mai bune mancaruri. Reteta este usor de preparat. Cascavalul se taie in 8 felii, apoi feliile in jumatate. Ouale se separa si se pune deoparte un galbenus de ou. Oul ramas si albusul se bat impreuna cu 1 lingura de apa pana devine spumos. Galbenusul pus de o parte se amesteca cu miezul de nuca, smantana, se sareaza, se pipereaza si se condimenteaza cu usturoiul zdrobit. Fiecare felie de cascaval se unge cu crema de nuca si se tavaleste in crema cateva bucati. Se trec prin faina, ou si pesmet, apoi inca o data in ou si pesmet. Se frig in ulei fierbinte. Pentru pireu se fierb cartofii impreuna cu morcovii in apa sarata pana devin moi, apoi se zdrobesc si se condimenteaza.
Se serveste cald.
Fiica mea le adoră. Reteta inventata de mine.
Paste cu sos de rosii si busuiocPentru azi o reţetă foarte simplă dar tare gustoasă. Am ales să pregătesc această reţetă pentru că mamei mele nu-i...
Tarta cu piersiciPrajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...
Prajitura foaie peste foaieAceasta reteta de prajitura cu gem si aluat razuit se mai numeste si prajitura raioasa. Este o prajitura de casa simpla si...
Prajitura cu gem si aluat razuit (raioasa)E toamna! Da...e toamna...e vremea conservelor pentru iarna. Cel putin la mine acasa. Am mancat la o matusa din Bistrita o...
Gogosari cu conopida si struguriPentru azi o reţetă foarte simplă dar tare gustoasă. Am ales să pregătesc această reţetă pentru că mamei mele nu-i...
Tarta cu piersici
Comentarii