Se pun la fiert bucatile de soia in apa cu o lingurita de sare. Dupa 20 de minute se scurg apa. Caliti soia fiarta in 2-3 linguri de ulei, 2-3 minute
Se pun la fiert bucatile de soia in apa cu o lingurita de sare.
Dupa 20 de minute se scurg apa.
Caliti soia fiarta in 2-3 linguri de ulei, 2-3 minute la foc mic. Lasati sa se raceasca, apoi adaugati faina desfacuta in 50ml apa rece.
Potriviti de sare si piper si adaugati mararul tocat marunt.
Luati cu o lingura din acest amestec si puneti in uleiul incins.
Prajiti chiftelutele la foc potrivit pana cand se rumenesc pe toate partile,apoi scoateti-le pe servetele absorbante.
Curatati, spalati si tocati marunt ceapa, apoi caliti-o 5 minute in 50ml ulei.
Adaugati sucul de rosii, foile de dafin si usturoiul tocat marunt.
Cand incepe sa fiarba in clocot puneti chifelutele potriviti
de sare si piper si lasati sa mai fiarba 10 minute.
Alte retete de post:
Sarmale de post
Cozonac de post pufos si gustos
Bors de post
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaA sosit sezonul vezei .Toata lumea alearga sa puna la murat cat mai repede varza. Eu insa o sa va prezint o reteta...
Varza cu carne de porc la tuciDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii