Dovleceii se curata subtire de coaja, se taie in jumatati pe lungime, li se scot semintele cu o lingura, apoi se rad prin razatoarea cu gauri mari, se
Dovleceii se curata subtire de coaja, se taie in jumatati pe lungime, li se scot semintele cu o lingura, apoi se rad prin razatoarea cu gauri mari, se amesteca cu 1/2 ligurita de sare, lasindu-se 30 minute sa-si lase apa.
Se amesteca si se lasa sa stea o ora, apoi se storc.
Se pun in alt vas, se adauga oul intreg, brinza rasa, faina, neaparat mararul si facultativ, piperul, amestecindu-se bine.
Se ia cu o lingura din compozitie si se pune intr-o tigaie in ulei incins. Se prajesc chiftelutele pe amandoua fetele.
Pofta buna!
Reteta Chiftelute din dovlecei este propusa de Danna
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii