Dovleceii se curata subtire de coaja, se taie in jumatati pe lungime, li se scot semintele cu o lingura, apoi se rad prin razatoarea cu gauri mari, se
Dovleceii se curata subtire de coaja, se taie in jumatati pe lungime, li se scot semintele cu o lingura, apoi se rad prin razatoarea cu gauri mari, se amesteca cu 1/2 ligurita de sare, lasindu-se 30 minute sa-si lase apa.
Se amesteca si se lasa sa stea o ora, apoi se storc.
Se pun in alt vas, se adauga oul intreg, brinza rasa, faina, neaparat mararul si facultativ, piperul, amestecindu-se bine.
Se ia cu o lingura din compozitie si se pune intr-o tigaie in ulei incins. Se prajesc chiftelutele pe amandoua fetele.
Pofta buna!
Reteta Chiftelute din dovlecei este propusa de Danna
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii