Se curata dovleceii, se spala si se pun la fiert in apa clocotita cu sare, cca. 25 de minute. Dupa ce au fiert, dovleceii se scot si se pun la scurs,
Se curata dovleceii, se spala si se pun la fiert in apa clocotita cu sare, cca. 25 de minute.
Dupa ce au fiert, dovleceii se scot si se pun la scurs, se racesc putin si se taie apoi, pe lungime, in felii de jumatate de cm.
Se unge o forma cu unt, se presara cu pesmet si se asaza feliile de dovlecei.
Se presara apoi branza rasa, pesmetul si restul de unt taiat bucatele.
Pofta buna!
Reteta Dovlecei cu branza la cuptor este propusa de Danna
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii