1. Se spala dovlecei iar apoi se rad sau se dau prin masina de tocat. 2. Se curata ceapa, se toaca marunt iar apoi se caleste in ulei. 3. Se inmoaie f
1. Se spala dovlecei iar apoi se rad sau se dau prin masina de tocat.
2. Se curata ceapa, se toaca marunt iar apoi se caleste in ulei.
3. Se inmoaie franzela si se stoarce.
4. Se amesteca ouale batute cu dovlecei, ceapa, paine si verdeturile tocate marunt.
5. Se condimenteaza cu sare si piper iar apoi se toarna amestecul intr-o tava, unsa si tapetata in prealabil cu prealabil cu pesmet.
6. Se coace drobul la foc potrivit.
Se poate manca la rece sau la cald
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii