1. Se curata si se taie marunt ciupercile. 2. Se caleste ceapa in margarina, se adauga ciupercile si se calesc. 3. Cand incep sa scoata zeama, se iau
1. Se curata si se taie marunt ciupercile.
2. Se caleste ceapa in margarina, se adauga ciupercile si se calesc.
3. Cand incep sa scoata zeama, se iau din tigaie; se presara apoi faina in grasimea din tigaie si se caleste.
4. Se toarna vin si supa si se lasa sa fiarba putin.
5. Se adauga smantana si ciuperci si se condimenteaza cu suc de lamaie, sare, piper si 2 lingurite de ciumbru.
6. Se incinge cuptorul la 180 °C.
7. Legumele se taie felii.
8. Intr-o forma de sufleu unsa, se asaza sosul de ciuperci, pastele si dovlecii.
9. Se repartizeaza deasupra rosiile si se presara parmezan, se coace 35-40 min.
Pofta buna!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii