1. Se curata si se taie marunt ciupercile. 2. Se caleste ceapa in margarina, se adauga ciupercile si se calesc. 3. Cand incep sa scoata zeama, se iau
1. Se curata si se taie marunt ciupercile.
2. Se caleste ceapa in margarina, se adauga ciupercile si se calesc.
3. Cand incep sa scoata zeama, se iau din tigaie; se presara apoi faina in grasimea din tigaie si se caleste.
4. Se toarna vin si supa si se lasa sa fiarba putin.
5. Se adauga smantana si ciuperci si se condimenteaza cu suc de lamaie, sare, piper si 2 lingurite de ciumbru.
6. Se incinge cuptorul la 180 °C.
7. Legumele se taie felii.
8. Intr-o forma de sufleu unsa, se asaza sosul de ciuperci, pastele si dovlecii.
9. Se repartizeaza deasupra rosiile si se presara parmezan, se coace 35-40 min.
Pofta buna!

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii