Taie cubulete slanina, prajeste-le, scoate-le din untura si pune-le deoparte. Fierbe 2,5-3 l de apa sarata, si cerne incet – in timp ce amestec
Taie cubulete slanina, prajeste-le, scoate-le din untura si pune-le deoparte. Fierbe 2,5-3 l de apa sarata, si cerne incet – in timp ce amesteci continuu – malaiul.
Daca ai adaugat tot malaiul, mai lasa-l pe foc un minut, dupa care pune-l deoparte si lasa-l la odihnit pentru o jumatate de ora. Unge o tava cu untura, pune un strat de mamaliga, adauga cubuletele de slanina parjite, varza acra, dupa care din nou un strat de mamaliga peste care adaugi branza de oaie, si continuand cu mamaliga incepi din nou stratificarea. Ultimul strat sa fie de mamaliga. Aseaz-o in cuptorul preincalzit si coace-o bine.
Alte retete culinare recomandate
Tocanita de pui
Dovlecei umpluti
Ardei umpluti
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii