Ceapa se curata si se toaca marunt, dupa care se pune la calit in ulei. Smochinele, dupa ce au fost tinute in prealabil in apa sa se inmoaie se adaug
Ceapa se curata si se toaca marunt, dupa care se pune la calit in ulei. Smochinele, dupa ce au fost tinute in prealabil in apa sa se inmoaie se adauga peste ceapa. Se adauga zahar stins cu 2 linguri de apa, vin si bulionul de rosii. Se potriveste totul de sare si apoi se lasa sa fiarba pana scade.
Se serveste calda.
Alte retete culinare:
Placinta de dovleac
Ciulama de ciuperci
Ardei umpluti
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii