Se fierb cartofii in coaja, se curata si ii tai rondele. Se curata ardeiul gras si se taie fasii. Se taie 2 rosii felii si impreuna cu ardeiul, un cat
Se fierb cartofii in coaja, se curata si ii tai rondele. Se curata ardeiul gras si se taie fasii.
Se taie 2 rosii felii si impreuna cu ardeiul, un catel de usturoi pisat, se calesc in 2 lingurite de ulei. Se toarna supa de legume si se lasa sa se fiarba pana se inmoaie.
Cartofii se rumenesc intr-o tigaie unsa cu putin ulei, apoi se adauga legumele, si peste ele se toarna un ou batut ca pentru ompleta, condimentat cu sare si piper.
Se pune la cuptor sa se coaca putin.
Se serveste cu rondele mici din ceapa verde.
Pofta buna!
Alte retete culinare de oua:
Omleta rasucita,
Omleta cu creveti si tofu,
Rulada de omleta cu jambon,
Omleta cu cascaval
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii