Se spala orezul. Morcovul curatat se da prin razatoarea mica, iar dovlecelul prin razatoarea mare sau cuburi. Ceapa, ardeiul si ciupercile se toaca m
Se spala orezul. Morcovul curatat se da prin razatoarea mica, iar dovlecelul prin razatoarea mare sau cuburi. Ceapa, ardeiul si ciupercile se toaca marunt. Se caleste ceapa in ulei incins apoi se adauga pe rand morcovul, orezul bine scurs, ardeiul, dovlecelul si se caleste dupa fiecare. La sfarsit se adauga ciupercile si se calesc si ele. Se adauga 3 pahare (se masoara apa cu cana cu care s-a masurat orezul) de apa clocotita si condimentele. Se mai tine pe foc un pic si apoi se baga la cuptor sa scada.
Se pune pilaful in forme clatite cu apa rece si se lasa pana la racirea completa dupa care se rastoarna pe farfurie.
Alte retete recomandate:
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii