Se spala orezul. Morcovul curatat se da prin razatoarea mica, iar dovlecelul prin razatoarea mare sau cuburi. Ceapa, ardeiul si ciupercile se toaca m
Se spala orezul. Morcovul curatat se da prin razatoarea mica, iar dovlecelul prin razatoarea mare sau cuburi. Ceapa, ardeiul si ciupercile se toaca marunt. Se caleste ceapa in ulei incins apoi se adauga pe rand morcovul, orezul bine scurs, ardeiul, dovlecelul si se caleste dupa fiecare. La sfarsit se adauga ciupercile si se calesc si ele. Se adauga 3 pahare (se masoara apa cu cana cu care s-a masurat orezul) de apa clocotita si condimentele. Se mai tine pe foc un pic si apoi se baga la cuptor sa scada.
Se pune pilaful in forme clatite cu apa rece si se lasa pana la racirea completa dupa care se rastoarna pe farfurie.
Alte retete recomandate:
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii