Cartofii si telina se taie cubulete si se pun sa fiarba in vase diferite. Se scurge zeama de pe telina fiarta si cand s-a racit putin se adauga 100 ml
Cartofii si telina se taie cubulete si se pun sa fiarba in vase diferite. Se scurge zeama de pe telina fiarta si cand s-a racit putin se adauga 100 ml frisca pentru gatit, sucul de lamaie si piperul si se pune in turmix. Cartofii fierti se zdrobesc si se fac piure cu putina sare si un ou intreg (optional), peste care se adauga piureul de telina si se amesteca bine.
Se unge cu unt o tava de cuptor si se tapeteaza cu pesmet si se pune compozitia, care se coace pana se rumeneste putin. Se scoate din cuptor si se fac cateva adancituri cu o lingura umeda, in care se sparge cate un ou, apoi se pune in cuptor pana cand albusurile oualor se intareste.
La sfarsit se presara patrunjel verde tocat.
Alte retete legume recomandate
Ciuperci umplute
Spanac cu ou
Orez cu mazare
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii