M-am gandit ca ai putea pregati oua romanesti, sau posate daca vrei sa fii mai fancy in descriere. Este un preparat simplu pe care-l stiu de la bunicul meu, din bogata baza de retete a sa, de numai doua, dintre care una era mamaliga :)
Pune apa cu sarea la fiert.
In momentul in care aceasta fierbe, adaugati lingura de otet.
Amestecati in apa cu un tel pana creati un mic vartej.
Sparge primul ou intr-un pahar si apoi toarna-l in interiorul acestui vartej. Faci acest lucru pentru a evita separarea albusului de galbenus.
Da focul mai mic si lasa-l acolo cca 3 minute. Fa ouale pe rand ca sa eviti spargerea acestora.
Scoate-l pe o farfurie folosindu-te de o spumiera, apoi repeta procesul pentru celelalte oua.
Taie ceapa rondele si caleste-o in ulei de masline. Adaug-o apoi peste ouale posate.
Ele se pot servi cu cateva felii de paine prajita sau cu mamaliguta.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseCurry verde thailandez cu pui, ciuperci si dovlecel este o reteta delicioasa din bucataria thailandeza.
Curry verde thailandez cu pui, ciuperci si dovlecelDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii