Rosii umplute cu orez

Se taie un capacel fiecarei rosii si se scobesc. Pulpa rosiilor se caleste in putin ulei. Se taie ceapa marunt, se caleste impreuna cu orezul fiert, p

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg rosii
  • 3 cepe
  • 2 linguri de orez
  • 150 ml ulei
  • 20 ml smantana
  • 1 lingurita de faina
  • 1 legatura de patrunjel
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se taie un capacel fiecarei rosii si se scobesc. Pulpa rosiilor se caleste in putin ulei.

Se taie ceapa marunt, se caleste impreuna cu orezul fiert,

putina sare si piper, 2-3 linguri de pulpa de rosii si

patrunjelul tocat marunt.

Dupa ce s-a racit putin, se umplu

rosiile cu aceasta compozitie.

Se aseaza apoi rosiile intr-un vas si se adauga pulpa de rosii ramasa, pasirata.

Se pun din nou la foc si, cand sunt aproape gata, se adauga smantana, amestecata cu putina faina.
Pofta buna!

Alte retete culinare cu rosii:

Supa de rosii cu galuste

Ciorba de rosii

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci