1. Se taie spanacul si patrunjelul cat mai marunt cu putinta. Se pot marunti intr-un blendar, sau da prin masina de tocat. 2. Se bate pasta obtinuta i
1. Se taie spanacul si patrunjelul cat mai marunt cu putinta. Se pot marunti intr-un blendar, sau da prin masina de tocat.
2. Se bate pasta obtinuta impreuna cu ouale si usturoiul pisat, iar apoi se condimenteaza cu sare si piper.
3. Din amestecul astfel obtinut se prajeste o omleta groasa, iar apoi se lasa la racit.
4. Se amesteca branza cu chimenul si ardeiul taiat in bucatele.
5. Se unge omleta cu un strat egal de branza iar apoi se ruleaza.
6. Se pune rulada la rece, iar apoi se taie in felii cu grosimea de 1 cm.
Feliile de rulada se aseaza pe un strat de morcovi rasi pe razatoarea mica, stropiti cu lamaie.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii