Rulada de vara

1. Se taie spanacul si patrunjelul cat mai marunt cu putinta. Se pot marunti intr-un blendar, sau da prin masina de tocat. 2. Se bate pasta obtinuta i

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 oua
  • 150 g spanac proaspat
  • sau loboda verde
  • frunze tinere de gulioare sau ridichi
  • 1 leg. patrunjel verde
  • 2 catei de usturoi
  • 300 g branza de vaci
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 lingurita chimen
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lamaie
  • 2 morcovi
  • sare
  • piper

Mod de preparare

1. Se taie spanacul si patrunjelul cat mai marunt cu putinta. Se pot marunti intr-un blendar, sau da prin masina de tocat.

2. Se bate pasta obtinuta impreuna cu ouale si usturoiul pisat, iar apoi se condimenteaza cu sare si piper.

3. Din amestecul astfel obtinut se prajeste o omleta groasa, iar apoi se lasa la racit.

4. Se amesteca branza cu chimenul si ardeiul taiat in bucatele.

5. Se unge omleta cu un strat egal de branza iar apoi se ruleaza.

6. Se pune rulada la rece, iar apoi se taie in felii cu grosimea de 1 cm.
Feliile de rulada se aseaza pe un strat de morcovi rasi pe razatoarea mica, stropiti cu lamaie.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori