Se spala ciupercile si se tau in patru sau felii daca aceste sunt mai mari. Intr-o oala se oparesc ciupercile dupa care se scot si se lasa la scurs. S
Se spala ciupercile si se tau in patru sau felii daca aceste sunt mai mari.
Intr-o oala se oparesc ciupercile dupa care se scot si se lasa la scurs.
Se caleste ceapa pana devine aurie, si dupa care se adauga ciupercile. Se lasa pe foc ca sa scada zeama pe care o lasa.
Cand sunt fierte, se potriveste cu sare si piper.
Se servesc cu patrunjel.
Pofta buna!
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii