Sote de ciuperci (de post)

Se spala ciupercile si se tau in patru sau felii daca aceste sunt mai mari. Intr-o oala se oparesc ciupercile dupa care se scot si se lasa la scurs. S

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg de ciuperci
  • 2 cepe
  • sare
  • piper
  • 1/2 patrunjel
  • 3 linguri de ulei de masline

Mod de preparare

Se spala ciupercile si se tau in patru sau felii daca aceste sunt mai mari.

Intr-o oala se oparesc ciupercile dupa care se scot si se lasa la scurs.

Se caleste ceapa pana devine aurie, si dupa care se adauga ciupercile. Se lasa pe foc ca sa scada zeama pe care o lasa.

Cand sunt fierte, se potriveste cu sare si piper.
Se servesc cu patrunjel.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc