Se spala ciupercile si se tau in patru sau felii daca aceste sunt mai mari. Intr-o oala se oparesc ciupercile dupa care se scot si se lasa la scurs. S
Se spala ciupercile si se tau in patru sau felii daca aceste sunt mai mari.
Intr-o oala se oparesc ciupercile dupa care se scot si se lasa la scurs.
Se caleste ceapa pana devine aurie, si dupa care se adauga ciupercile. Se lasa pe foc ca sa scada zeama pe care o lasa.
Cand sunt fierte, se potriveste cu sare si piper.
Se servesc cu patrunjel.
Pofta buna!
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaA sosit sezonul vezei .Toata lumea alearga sa puna la murat cat mai repede varza. Eu insa o sa va prezint o reteta...
Varza cu carne de porc la tuciDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii