Se pune untura sa se topeasca, se adauga orezul prespalat inainte si se singe cu 2 cani de apa clocotitaa. Se lasa sa fiarba. Se caleste spanacul in u
Se pune untura sa se topeasca, se adauga orezul prespalat inainte si se singe cu 2 cani de apa clocotitaa. Se lasa sa fiarba.
Se caleste spanacul in untura, la care se mai adaua 2 linguri de lapte, sare, piper, marar.
Dupa 10 minute se adauga orezul firet, smantana si se da la cuptor pentru aproximativ 15 minute.
Pofta buna!
Alte retete culinare delicioase:
Spanac ,
Clatite cu spanac,
Spanac ardeleneste,
Clatite de spanac ,
Placinta cu spanac,
Rulada de miel cu spanac

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii