Se pune untura sa se topeasca, se adauga orezul prespalat inainte si se singe cu 2 cani de apa clocotitaa. Se lasa sa fiarba. Se caleste spanacul in u
Se pune untura sa se topeasca, se adauga orezul prespalat inainte si se singe cu 2 cani de apa clocotitaa. Se lasa sa fiarba.
Se caleste spanacul in untura, la care se mai adaua 2 linguri de lapte, sare, piper, marar.
Dupa 10 minute se adauga orezul firet, smantana si se da la cuptor pentru aproximativ 15 minute.
Pofta buna!
Alte retete culinare delicioase:
Spanac ,
Clatite cu spanac,
Spanac ardeleneste,
Clatite de spanac ,
Placinta cu spanac,
Rulada de miel cu spanac
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii