S-au calit doua cepe in putin ulei, s-a adaugat doua linguri de faina, si se stinge cu apa ( aprox 700 ml ). Se adauga spanacul (congelat), si se ames
S-au calit doua cepe in putin ulei, s-a adaugat doua linguri de faina, si se stinge cu apa ( aprox 700 ml ).
Se adauga spanacul (congelat), si se amesteca pana se desface. Se ia de pe foc si se adauga smantana dulce pentru gatit (150 ml), sare, si se amesteca bine.
Se pune in tava, deasupra se pune cascaval ras si se da la cuptor pentru 20 min.
Pofta buna!
Reteta Spanac la cuptor a fost propusa de mariette pe forum culinar.ro
Alte retete de post gasiti aici:
Bors Manastiresc cu ciuperci ,
Tocanita cu ceapa ,
Cornulete (de post)
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii