S-au calit doua cepe in putin ulei, s-a adaugat doua linguri de faina, si se stinge cu apa ( aprox 700 ml ). Se adauga spanacul (congelat), si se ames
S-au calit doua cepe in putin ulei, s-a adaugat doua linguri de faina, si se stinge cu apa ( aprox 700 ml ).
Se adauga spanacul (congelat), si se amesteca pana se desface. Se ia de pe foc si se adauga smantana dulce pentru gatit (150 ml), sare, si se amesteca bine.
Se pune in tava, deasupra se pune cascaval ras si se da la cuptor pentru 20 min.
Pofta buna!
Reteta Spanac la cuptor a fost propusa de mariette pe forum culinar.ro
Alte retete de post gasiti aici:
Bors Manastiresc cu ciuperci ,
Tocanita cu ceapa ,
Cornulete (de post)
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaA sosit sezonul vezei .Toata lumea alearga sa puna la murat cat mai repede varza. Eu insa o sa va prezint o reteta...
Varza cu carne de porc la tuciDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii